Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fotoklubi tähistas 10.detsembril jõule!
12.12.2005 13:49

Fotoklubil on tavaks saanud päkapikukuul ühine glögi joomine ja kingi lunastamine. Kahetuhande viiendamal aastal pandi kuusk toanurka püsti Vetla küla endise metskonna hoone majas. Säravail silmil kinke ootavad fotoklubilased pidid enne jõuluvana tulekut proovile panema oma oskused ja teadmised.
Alustuseks keerutati sussid kuumaks perekonnavalsiga, mille õpetas selgeks meie oma mees rahvatantsuansamblist „Kuljus”. Peale keerutamist oli aeg maha istuda ja taas tasakaal saavutada, sest tulemas oli õhtu loovaim ülesanne.

Fotoklubi esimehe Lauri valvsa pilgu all jagati neljale võistkonnale laiali plastiliin ja teemad. Intrigeerivateks pealkirjadeks olid „Potsataja augus”, „Fotoklubi ümarlaud”, „Tagasi juurikate juurde” ning „Viruvalguke ja 8 joodikut”. Võistkondadel tuli meisterdada plastiliinist kujukeste abil 8 kaadrine multikas, mida hilisema pealelugemise käigus suurelt ekraanilt imetleda võis. Lausa patt oli võistkondi pingeritta seada, sellepärast jagati kõile ühisest pajast komme.

Fotoklubi uus aktiivne liige Taavi mõtles välja fototeemalised küsimused, millele vanad kalad üritasid vastata. Viktoriinis enim plusshääli said inimesed, kes moodustasid võistkonna (üllatus-üllatus!) „Esimesed”.

Südaööl tuli tutvust teha punakuuega, kes kott seljas rahva sekka marssis ja nad pantomiimi tegema pani. Õnneks polnud käte ja jalgadega vanasõnade vehkimine niisama tsirkus, vaid jõuluvana andis selle eest kingipaki.









Näod kommised ja käed plastiliinised vehiti dj Kaupo plaadikeerutuse saatel tantsida. Laisemad käisid saunas plastiliini maha pesemas ja virgemad ... nemad kratsisid :-)

Järgmisel päeval vaadatati inseneripilguga üle hüdroelektrijaam ja kiilasjääga kaetud tee kõrval kraavis tuletati meelde füüsikaseaduseid.

Urvika
TTÜ Fotoklubi

Tagasi
webmaster