Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fotoklubi näitus "Makro" vaatamiseks väljas! TalTech LIB/NRG vahelises galeriis
16.02.2022 19:33

Tere tulemast TTÜ Fotoklubi järjekordsele imelisele näitusele.

Seekord võite fotodelt leida palju erinevaid lummavaid vigureid, värvikaid olendeid, suurejoonelisi lahendusi, väärtuslikke esemeid ja saia, sest teemaks on "Makro". See tähendab väikseid, aga veel silmale nähtavaid objekte. Ainult suuremalt.




Fotod on liikmete endi tehtud ning Fotoklubi liikmed valisid paljude hulgast välja parimad, mis nüüd teie ette on jõudnud. Näituse valikust jäi välja üllatavalt palju pilte, kuna miskipärast loeti et teemaks on hoopis "Marko" ja tehti hunnik pilte mingitest meestest.




Mõne pildi tegemiseks on nähtud vaeva, kulutatud raha, närve, jäädud poolenisti pimedaks või saadud põletada ning mõni teine vajutas lihtsalt päästikule ja pomises: "Oi, pekki, nii lahe pilt tuli". Ja siis on veel need tegelased, kes ei tee hommikuti vahet kaameral ja telefonil, kuid selle eest on oskus leida üles parimad nurgad pildistamiseks.




TTÜ Fotoklubi ise aga tegutseb juba aastast 2002 ning on Eestis peaaegu ainulaadne fotograafiaga tegelev tudengiorganisatsioon. Kellel huvi, võivad alati meiega liituda ning omagi pildi siia seinale saada ja oskusi arendada. Ja no eks vahepeal saab natuke pulli ka tehtud.



Käesolev näitus on osa klubi näituste sarjast "Subjektiivsed objektiivid". Näitus sai teoks koostöös Tehnikaülikooli raamatukogu ja muuseumiga. Ühtlasi täitus ka Fotoklubi 20-s tegutsemisaasta ja avamine oli tavapärasest pidulikum.

Vaata ka mida räägivad asjaosalised endast ja klubist:

























Näitust aitab rahastada TalTech üliõpilasesinduse väikeste projektide konkurss.

Näitus on vaatamiseks väljas TalTech LIB/NRG vahelises galeriis !

Tagasi
webmaster