Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fototarkuste õhtu
23.11.2016 18:00

Seekordse fotoõhtu tarkusi jagab Assar Jõepera.

Assar räägib pildistamise algtõdedest, kaamerate ja objektiivide mõistlikust valikust, fotografeerimise erinevatest võimalustest läbi enda tehtud piltide ja fotolugude.

Oled oodatud inimene fotoõhtule, kui soovid saada uusi teadmisi, uut ja põnevat infot fototehnika kohta või tuletada meelde neid olulisi fotomaailma asju, mis vahepeal on ununenud. Fotoõhtu toimub vabas vormis ja nagu ikka, on asjakohased küsimused lektorile alati oodatud.

Assar Jõepera juhib viimased 13 aastat Fotoluksi toimetusi ja on samal ajal ise aktiivne pildistaja. Tema fotoblogist (www.smilefoto.ee) leiab jäädvustusi nii Eestist, kui väljaspool seda. Viimase kahekümne aasta jooksul on Assar pildistanud nii inimesi, pulmasid, sporti, loodust, arhitektuuri ja teinud seda Canon, Fujiifilmi, Leica ja Sigma tehnika abil. Tema eriline sümpaatia kuulub Eestimaa loodusele, mahajäetud talude dokumenteerimisele ja fotograafiast nakatanud inimeste nõustamisele.

Loeng toimub 23.11.2016 kell 18:00 Tallinna Tehnikaülikooli Energeetikamaja auditooriumis NRG-226. (Ehitajate tee 5, klaasfassaadiga maja, sissepääs tunneli alt).

Loeng on TASUTA aga vajalik on eelnev registreerimine!

REGISTREERU LOENGULE SIIN !

Lisainfo: mvilberg@gmail.com

Tagasi
webmaster