Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fotoklubi sai 13!
18.04.2015 17:34

Märtsis tähistas TTÜ fotoklubi oma 13. sünnipäeva. Selle puhul korraldasime fotoklubi sünnipäevamatka Põhja-Eesti rannikule. Alustasime oma väljasõitu 29. märtsi hommikul ning kõigepealt suundusime Hara allveelaevade sadamasse, kus uudistasime mahajäetud lagunevaid sadamaehitisi. Kuna ilmaga meil väga ei vedanud, terve päeve oli üsna vihmane, otsustasime oma algseid plaane natuke muuta. Jalgsi matkaraja läbimisest pidime loobuma ja liikusime hoopis autodega ringi. Seltskonna meeleolu see aga ei morjendanud, sest saime näha ja pildistada paljusid põnevaid kohti, mis tee peale jäid. Juminda tuletorni lähistelt leidsime ühe katusealuse, kus keetsime maitsvat suppi.

Muuhulgas külastasime ka Viinistu sadamat. Selleks ajaks oli nii mõnelgi külm naha vahele pugenud ja kõigil oli hea meel, kui sadamas kohviku leidsime. Kohvi joodud, asusime teele Nõmmeveski poole, kus võtsime välja oma statiivid ja kaamerad, et juga pildistada. Kui hämarduma hakkas, viisime läbi workshopi põleva kivivillaga, millega õnnestus väga uhkeid kujundeid õhku maalida ja neid ka pildile püüda. Lendlevad sädemed lisasid piltidele veel palju juurde.

Pärast pikka päeva olid kõhud juba tühjaks läinud ning suundusime Nõmmeveski Puhkemajja, kus meie fotoklubi tublid kokad olid juba head ja paremat valmistanud. Õhtul tähistasime sünnipäeva ja hommikul oligi aeg taas Tallinna poole teele asuda.

Uurime ka, mis muljed jäid matkast fotoklubi pikaajalisele liikmele Jaanusele ning värskeimale liikmele Aleksile.

Jaanus, oled juba olnud fotoklubi liige juba 11 aastat ja käinud paljudel matkadel, kuidas jäid rahule selle aasta üritusega? Kas oleksid tahtnud midagi teisiti teha?
Ühegi matka korralduse üle pole pidanud nurisema, sest nende matkade juures teevad inimesed ise matka põnevaks.

Aleks, kuidas jäid rahule oma esimese fotoklubi matkaga? Mis sulle kõige rohkem meeldis?
Jäin väga rahule! Meeldis kõige rohkem see, kuidas kõik klubilised võtsid üksteist nagu omasid ning kõigi soove võeti kuulda.

Rohkem pilte saab vaadata SIIT!

Eliise Tikka
TTÜ fotoklubi

Tagasi
webmaster