Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Subjektiivsed objektiivid „Valgus maapõues“
11.03.2013 21:19

Aastaringselt keskmiselt 6 plusskraadi, niiske õhk, lõputud käigud ja pealtnäha lõpmatult kaevandatavat maavara – see on Kohtla Kaevanduspark. Just sinna tegi TTÜ Fotoklubi oma viimase väljasõidu.

Neljast võimsast elemendist – õhust, maast, tulest ja veest – on seni pildistatud vaid vett. Panime uhked kuued selga, kiivrid pähe ja võtsime lambid kätte. See oli vaid üks väike samm, et tunda tõelist kaevuri igapäevaelu. Edasi sammusime trepist ligi 8 meetri sügavusele maa alla. Elasime läbi nii mõndagi: sõitsime Eesti ainsa „metrooga“, tutvusime erinevate kaevandamismehhanismidega ja mis peamine PILDISTASIME.

Andmaks teile, kallid kolleegid, edasi kõiki emotsioone ja elamusi maa-alt, tegime näituse. Vaatamiseks on väljas 15 A2 formaadis pilti. Näitus on üleval tehnikaülikooli 2-se korpuse koridori näituseseinal ja jääb avatuks mai lõpuni.


Näitusel on väljas järgmiste autorite pildid: Mikk Saaretalu, Mikk Kalamees, Mart Semjonov, Paul Toomik, Rasmus Armas, Raido Liiksmann, Hans-Toomas Saarest ja Marko Vilberg.

Öeldakse, et üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, seega head vaatamist!

TTÜ fotoklubi
11.03.2013

Tagasi
webmaster