Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Subjektiivsed Objektiivid "Vesi"
09.05.2011 22:44

Lihtsalt "Vesi". Sellel korral võttis Fotoklubi näituse teemaks kõige levinuma elemendi maapinnal, mis ometi on eluks nii vajalik ning oma olemuselt täiesti asendamatu.

Puhas vesi on värvusetu, lõhnatu, maitsetu. Kuidas seda ometi pildile saada? Selgus, et ega see polegi võimalik, vähemalt ei õnnestunud meil kellegil veest keemiaõpikusse kena portreepilti teha.
Aga kõikide seinal rippuvate piltide peal on ta ometi peategelane. Enamuse ajast varjatud, nähtamatu, aga kohati, hoopis vastupidi, oma tegudega nii võimas. Huvitav tegelane, olemuselt nii mitmekülgne. Kui märgata.

Fotoklubi proovis seda teha ja vee tegemisi ning omadusi ka Teile edasi anda. Nõnda saigi kokku näitus, mis küll keemiaõpikut ei pruugi puhta vee pildiga rikastada, kuid võib näiteks anda täiendust geograafiaõpikusse Soomaa viiendast aastaajast, bioloogiaõpikusse vee rollist ainevahetuses ja looduskooslustest ning füüsikaõpikusse näiteid pindpinevusest, gravitatsioonist ja vastasjõududest.

Oleme kindlad, et iga tipikas leiab oma erialale vastavalt meie uuest näitusest midagi huvitavat, ning loodame, et pakume vaatajale ka kunstilist elamust. Näitus on üleval 2. korpuses kuni juuni alguseni.



TTÜ Fotoklubi tänab näituse toetajat ASi Tallinna Vesi, ilma kelleta poleks antud piltide väljapanek sellist kuju saanud.





Tagasi
webmaster