Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Talvest viimast võtmas - Kütiorg, lumelaud ja fotokaamera!
24.03.2010 00:11

20-21 märts tegi fotoklubi ühise väljasõidu Lõuna-Eestisse. Eesmärk oli vallutada Kütioru lumised nõlvad ja sõita sisse lumelauad. Kellele sel talvel esimest korda, kellel juba ei tea mitmes kord laud alla saada.

Kütiorgu saabuti laupäeva lõunast. Ilmaolud olid kevadised, temperatuur oli päikese käes 8 soojakraadi ja veed voolasid. See tegi lumelaua sõidu mõningal määral keeruliseks. Lumi oli püder mass ja laua kandid kippusid sinna sisse kinni jääma. Trikitajatel ja hüppajatele see pigem sobis, sest kukkumine selle pudru sisse oli pehme:)

Samuti oli see hea võimalus pildistada sporti ja kiirelt liikuvaid objekte. Nii mõnigi hea pilt sealt ka tuli. Vaheldumisi pildistamiste, hüppamiste ja kahe nõlva vahel kulgemistega oldi mäel kuni selle sulgemiseni. Sportlikke fotoklubi liikmeid oli sinna kokku tulndu terve tosin. Õhtuks suunduti lähedalasuvasse Haanjamehe turismitallu, Mi Sanna! Selle juurde kuulus ka kevadine grill lumehanges:)

Nüüdsest kuulub ka Pokker fotoklubi ürituste õhtusesse kavva:P






Pühapäeval et mitte kohe tagasi sõita, siis põigati sisse Lätimaale. Külastasime APE asulat ja tegime seal väikse ringkäigu. Hall väikelinn ehmatas vist päris ära kui me kogu kambaga seal kaameratega ringi patseerisime.
Aga pole hullu, selline ergutav süst kulus sinna kindlasti ära!

Lumelauasõit on lahe! Järgmise korrani.

tekst ja fotod
Marko Vilberg
TTÜ fotoklubi

Tagasi
webmaster