Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fotoloengutesari "Fotopraktika"
16.04.2009 21:57

TTÜ Fotoklubi poolt korraldatav fotoloengute sari "Fotopraktika" jõuab ka sellel aastal huvilisteni. Loengud toimuvad neljal järjestikusel nädalal Tallinna Tehnikaülikooli Energeetikamaja auditooriumis VII-226 (Ehitajate tee 5, klaasfassaadiga maja, sissepääs tunneli alt).

"Fotopraktika" on mõeldud kõigile, keda fotopisik vähegi mõjutanud. Tule ise ja võta sõber ühes:)

22. aprill 18.30, kolmapäev - Fotograafia algtõed - Assar Jõepera
Fotoluksi juhataja ja vabakutseline fotograaf räägib fotograafia algtõdedest ja tehnikast ning sellest, millele pöörata tähelepanu kaamera valimisel. Põnev kuulamine nii alustavale fotograafile kui ka juba kogenud kalale, sest alati on midagi uut ja huvitavat õppida.

30. aprill 19.00, neljapäev - Inimeste pildistamine - Kaupo Kikkas
Kaupo tegutseb fotograafi ja õpetajana Eestifoto Stuudios, põhilisteks valdkondadeks reklaami- ja portreefotod. Kaupo räägib inimese pildistamisest - millele pöörata tähelepanu ning kuidas modelliga suhelda?

6. mai 18.30, kolmapäev - Pulmafoto - Annika Metsla
Kogenud pulmafotograaf Annika Metsla räägib pulmafotograafiast ja selle telgitagustest.

13. mai 18.30, kolmapäev - Photoshopi algkursus
Photoshopi võlumaailm: kuidas Photoshop'i abil fotosid töödelda, millised tööriistu kasutada, kuidas saavutada kõige parem tulemus?

Ãœhe loengu hinnaks on 35 EEK, kogu loengusari ehk 4 loengut 100 EEK.
Peale üritusele registreerumist saab "Fotopraktika" passi eest tasuda: MTÜ TTÜ Fotoklubi, arveldusarve 10220047161015, selgitusse enda nimi. NB! Registreerumine muutub kehtivaks kui on teostatud ülekanne!

Registreerumine on lõppenud seoses kohtade täitumisega!!



Sinu
TTÜ Fotoklubi
55 978 411

Tagasi
webmaster