Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Avatud järjekordne fotonäitus sarjast Subjektiivsed objektiivid!
14.04.2009 11:01


Teinekord juhtub ju nii, et ärkad magamajäädes. Kõnnid läbi tundmuslike tunnelite, milles oled justkui eelnevalt olnud - kõik on kahtlust äratavalt kangesti tuttav ja ometigi nii teisti. Võimalik, et jõudsid sinna kohta selg ees. Silmad poolsuletult, kuid samas hingelt ennast rabavaltki avali. Vaatad lakke ning avastad, et vesi ei tilgugi põranda poole. Ehk on eelnevalt asjadest teisti aru saadud, filter on vahetatud mõne teise sageduse vastu? Kõik muidugi taandub igal järgmisel korral jällegi sellele, kustpoolt me vaatleme. Ehk on hoopis põrand see, mis on valge ja tilgad kukuvad siiski õiges suunas...

Vastust teab vaid vaatleja ja sedagi vaid tol kindlal hetkel. Edasi on kõik meie halastamatult selektiivse mälutöö mahlakas vili. SO13 pakub sulle harukordset võimalust jalutada hetke enda turvalistel mõtteradadel tehes lustakaid põikeid senikäimata tundmatutele kõrvalteedele. Erutav närvikõdi kui inspiratsiooni pakkuv kevadine nõiakaev! Astu hetkeks rutiinist eemale ja veendu vajaduses seda endale aegajalt lubada!

Fotoklubi järjekordset näitust „Pahupidi“ saate vaadata alates 13 aprillist TTÜ peamaja II korpuse koridori näituste seinal kuni 3 mai 2009.

Christen Puust
TTÜ Fotoklubi

Foto: Mikk Saaretalu

Tagasi
webmaster