Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fotoloengute sari "Fotopraktika"
20.03.2008 09:06

Sellel aastal korraldab Fotoklubi neli fotoloengut märtsi ja aprilli kolmapäevadel. Kõik loengud toimuvad Tallinna Tehnikaülikooli Energeetikamaja auditooriumis VII-131 (Ehitajate tee 5, klaasfassaadiga maja, sissepääs tunneli alt). Osalema on oodatud kõik asjahuvilised.

26. märts 19.00 - Mis asi on fotoaparaat? - Assar Jõepera, AS Fotoluksi juhataja ja vabakutseline fotograaf räägib ning teeb puust ette ja punaseks selle, mis asi on fotokaamera.
(Kui ma soovin endale uut kaamerat osta, kas ma peaksin võtma digiseebika või digipeegli? Kas filmikaamerad on jäädavalt surnud? Mis on kaamera valiku juures tähtsamad parameetrid? Canon või Nikon? Millisel kaameral on kõige rohkem megapiksleid? Kuidas endale uut objektiivi valida? Millist lisavarustust pakutakse?)

2. aprill 18.30 - Liikumine, dünaamika - Indrek Arula räägib sellest, kuidas kaadrile püüda liikumist ja kiirust. www.indrekarula.com
Kompositsioon, hetke tabamine, kadreerimine ja ning, mis peamine, sellele eelnev olukorra hindamine ja analüüs.

9. aprill 18.30 - Loodusfoto - Tuntud loodusfotograaf ja matkamees, Eesti Ekspressi fotograaf Ingmar Muusikus räägib ja näitab parimaid pilte nendest hetkedest, kus linnamüra oli unustatud ja ümberringi vaid floora ja fauna. Looduse Aasta foto 2003 ja 2005 võitja

16. aprill 18.30 - Fototöötlus arvutil - Andres Toodo selgitab põgusalt seda, mis asi on üldse üks digifoto ning mis võimalused on sellega manipuleerimiseks.
"Minu jaoks ei lõppe fotograafia kaamera päästikule vajutamisel, sealt asi alles algab, sealt muutub protsess alles tõeliselt huvitavaks. "

Ühe loengu hinnaks on 35.-, kogu loengusari ehk neli loengut 105.-. Maksmine toimub ülekandega peale registreerumist: Taavi Olli, arveldusarve 10010476156018, selgitusse enda nimi.

Küsimusi? Taavi Olli 5037440, taaviolli@gmail.com
Plakat: Tõnu Tunnel


Registreeru loengutele siit!




















Tagasi
webmaster