Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fotoklubi jõulupidu 2007
20.12.2007 18:29

8. Detsembril toimus kauaoodatud ning legendaarne fotoklubi jõulupidu ning seekord sai tants ja trall peetud piltilusas looduses. Nimelt Põhja-Eesti pankranniku lähistel asuvas hubases palkmajas, kus ürituse nimele omaselt ja fotofännidele kohaselt, ootas õnnelikke kohalviibijaid tihe ja hariv programm.

Otseloomulikut algas kõik kosutavast tervitussöögist. Seekord üllatas peakokk sissejuhatuseks maitsekate kaneelirullide ja kuuma joovastava märjukesega:) Olles omastanud piisavalt toidukraami läks asi asjalikuks ning harivaks.

Kõigepealt lülitati vooluvõrku videoprojektor ning kuvati jooksvast aastast ning eelnevatest üritustest kõige piinlikumad ning skandaalsemad fotod. Slaidsõule järgnes ajugümnastika ehk videoviktoriin, mille küsimustele vastaminevõttis nii mõnelgi entusiastil keele vestile. Teatavasti järgneb piitsale ka präänik, ehk ellujäänud ning tugevamad said loa istuda pidulauda ning nautida peakoka teist käiku. Ahjusoe FK-kartul klassikalises koosluses kapsa ning verivorstiga, mmmm!

Söök söödud ja jook joodud, siis järsku selgest taevast jagas Priit inimesed kahte tiimi ning andis kummalegi võistkonnale ühe prožektori ning suure valge lina! Algas töötuba, kus eesmärk oli varjude põhjal koostada jõulutemaatiline pildiseeria. Väga õpetlik ning hariv õhtupoolik tugeva visuaalse kompositsiooni ning lavastuse praktikaga. Muidugi, seda kõike läbi huumoriprisma ning poolpaljas baarmän, Hillar piltidel räägib rohkem kui tuhat sõna!

Enne veel kui väärikaid seeriaid veel vaatama lubati, kruviti pinge üles ning latt taevani ning eeslinastus Marko film, taaskord soe publiku vastuvõtt ning lõppematu aplaus Marko kapsaaeda!

Nonii... kõikse suurem üllatus ning pinge saabus aga keskööl(vist:P),kui sisse astus isehakkanud piprajoogi joovastava mõju all Jõulutaat, kes otsustas kinke jagada! Algas pikk ja piinarikas "mütsimäng", kus seekord tuli pakikese lunastamiseks veidike sõnadeta stseene lavastada. Nagu ikka olid kõik lapsed pailapsed ning kingi said ka kõige nõrgemad!

Huraaa!
Jõuluvana pikalt saadetud - viisakalt põhjanabale tagasi, läks temperatuur veelgi kuumemaks ning naised koorisid riideid aina vähemaks! Kätte jõudis väärikalt teenitud saun ning melukas vabaaaaaaaeg, millega programm leidis auväärika lõpu ning rõõmsad pidulised olelesid veel varajasel hommikulgi, mil kokk lülitas sisse ka kolmanda käigu!

Mis oli kolmas käik ning kes kellega ja kui kuumaks ikka läks? - Seda juba piltidelt!

Häid Jõule!

Mikk Saaretalu
TTÜ fotoklubi

fotod:
Priit Tiganik

Tagasi
webmaster