Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

TTÜ Fotoklubi näitus jõudis Tallinna Ülikooli
13.02.2006 21:28

Koostöös Tallinna Ülikooli fotoklubiga "Zeniit" avas TTÜ Fotoklubi veebruari alguses oma viimase näituse sarjast "Subjektiivsed Objektiivid". Näitus on üleval Tallinna Ülikooli peamaja teisel korrusel, rektoraadi kõrval asuvas fuajees.

TTÜ Fotoklubi on oma 4 tegevusaasta jooksul üllitanud 9 näitust. Enamust neist on esitletud näituste sarja "Subjektiivsed Objektiivid" raames. Neist viimane, arvult 7-s kannab pealkirja „Back to the roots". Tegemist on mustvalgete fotodega. Näitus torkab silma oma ebatavalise esitluse poolest. Nimelt on piltide taustaks roostevabast terasplekist lehed. Sellega soovivad autorid toonitada mustvalge fotograafia ehedust ja tema seotust hõbedaga. Taustade metalne läige toob selle veel eriliselt esile.

"Mustvalge fotograafia üks parimaid omadusi on tema mittetäiuslikkus, mis puhub teostele elu ja õhku sisse, räägib paremini nende saamisloost." ütleb fotoklubi asutaja Rainer Sternfeld.

Näitus, mida eksponeeriti TTÜ seinte vahel möödund aasta sügisel, jääb Tallinna Ülikooli veel vähemalt kaheks nädalaks. Pilte näituse ülespanekust näeb fotoklubi galeriis

Marko Vilberg
TTÜ Fotoklubi

Tagasi
webmaster