Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Mustamäe 50 Fotojaht
19.04.2012 02:05

13. aprill toimus Mustamäe linnaosa 50. juubeliaasta raames „Mustamäe 50 Fotojaht“.
Tegu oli Mustamäe Linnaosavalitsuse, Kultuurikeskus Kaja ja TTÜ fotoklubi koostööprojektiga, kuhu olid oodatud peamiselt Mustamäe kõrgkoolides õppivad noored.

Fotojaht on lõbus ja seltskondlik üritus, kus osalejad said võistelda loominguliste kaadrite pildistamises, tutvuda Mustamäe linnaosaga ning veeta pärastlõuna värskes õhus.
Osalemiseks ei pidanud olema professionaal või omama võimsat kaamerat vaid piisas ka kaameraga mobiiltelefonist.

Võistluse eesmärgiks oli üles leida erinevaid objekte Mustamäel ning lavastada samas kohas ette antud pealkirja järgi foto.
Hiljem kogunesid võistkonnad Kultuurikeskuses Kaja, kus jaheda ilma jälgi likvideeriti sooja joogi ja keha kosutusega. Osalejad valisid tehtud piltidest välja paremiku, millega siis teiste vastu astuti, et välja selgitada kõige loomingulisem seltskond Mustamäel. Erinevaid punkte oli kokku 13 ning jalgsi tuli läbida umbes 8km pikkune vahemaa, mis läbis mitmeid Mustmäelasele tähtsaid objekte

Auhinnafondi eest hoolitses Fotoluks ja Mustamäe Linnaosavalitsus.
Olenemata vihmasest ilmast tuli kohale võistkondi, kes kõik raja läbisid ning jäädvustasid unikaalseid kaadreid linnaosast. Tagasiside oli üritusele positiivne ning osalejad näitasid üles huvi ka järgnevatel sarnastel sündmustel osaleda.

Pilte sündmusest saab vaadata Fotoklubi veebist
http://fotoklubi.tipikas.ee SIIN!


Koostööpartnerid:

Tagasi
webmaster