Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

RAHZEL - The Godfather Of Noize!!!
30.03.2003 17:08

13.veebruaril juhtus Eesti muusikamaastikul midagi erilist - Tallinnas käis Rahzel - mees, kelle pärast osteti ära kõik eelmüügipiletid Hollywoodi!!! Kindel, et ta pakkus kõigile unustamatu elamuse.

Esialgu ei uskunud ma oma kõrvu, et säärane härra Eestimaad külastab. Üllatus oli veel suurem, kui see tõeks osutus. Loomulikult tahtsin ma minna. Veel enam - tahtsin pildistada ka. Saingi :) Mees andis mulle oma autogrammi ja handshake'i ka hiljem, kui intervjueeriate laine oli möödas.

Kontsert kestis kokku umbes kaks tundi ja seegi oli kõigile nii meeli ülendav, et võttis sõnatuks. Ja ega Rahzel ja tema mänedzer sõnadega ka kitsid polnud. Tegid komplimendi kõige muu hulgas: "Estonia is the new corterstone of hiphop!" No loodame. Varsti tuleb Looptroop (Rootsi). Kuulates ei ütleks küll, et Rootsist oleks, sest aksenti praktiliselt polegi.

Kontserdi lõpus loopis Rahzel rahvale nänni nänni laiali ja jagas autogramme. Ilma igasuguse valikuta - kes tahtis, see sai. Lahke ja tore härra see Rahzel.

Jääme ootama järgmisi staare :)
Rainer Sternfeld

Tagasi
webmaster