Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Ilmub esimene tudengielu fotoraamat "Semestrograafia - TTÜ tudengielu peegeldused aastail 2002-2008"
13.09.2008 14:46


TTÜ Fotoklubi
PRESSITEADE
12.09.2008





Esmaspäeval, 15. septembril algusega kell 12.00 esitletakse Tallinna Tehnikaülikoolis Juuliuse skulptuuri ning siseõue avamisel TTÜ Fotoklubi koostatud tudengielu kajastavat fotoraamatut "Semestrograafia - TTÜ tudengielu peegeldused aastail 2002-2008". Raamat valmis TTÜ 90. aastapäeva juubelipidustuste puhul.

"Semestrograafia" on semestrite kaupa toodud ülevaade tudengiaja jooksul kogetud elamusest, mis on jäädvustatud TTÜ tudengite poolt. Raamatus on kajastatud pea 30 autori teoseid, mis on üles võetud eri ajaetappidel ja erinevatel fotokandjatel. Teadaolevalt on tegemist esmakordse üliõpilaste poolt väljaantud fotoraamatuga. Raamat sai teoks tänu 2002. aastal asutatud TTÜ Fotoklubi entusiastlikele noortele, kes kaamera peos on aastate jooksul jäädvustanud suurt osa tudengielu nähtavast ja vähemnähtavast palgest.

Raamatule on andnud omapoolse kommentaari Olavi Pihlamägi: "Mul on tõeliselt hea meel, et just tehnikatudengitel on jätkunud kirge ja kätt jäädvustamaks oma üliõpilasaja peegeldusi. Loomulikult pole selles raamatus kaugeltki kogu üliõpilaselu oma mitmekülgsuses. See on ühe söeka seltskonna, TTÜ Fotoklubi, ajapilt."

160 leheküljeline fotoraamat saabub müügile TTÜ peamaja raamatupoodi, üliõpilasesindusse ning hästivarustatud raamatukauplustesse.

TTÜ Fotoklubi on üle 100 aktiivset fotohuvilist tudengit liitev organisatsioon, mis asutati 2002. aastal.

Täpsem informatsioon:
Taavi Olli, TTÜ Fotoklubi esimees
tel 50 37 440

Tagasi
webmaster