Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Fototöötuba
23.04.2007 00:03

Tegemist on TTÜ Fotoklubi ja Fotogeeni esmase koostööprojektiga, mille eesmärk on toetada teineteise tegemisi ja aidata üksteist parema arengu suunas.


Fotogeeni fotograaf SVEN TUPITS KAASAB AMTÖÖRPILTNIKUD STAARIDE JA MODELLIDE PILDISTAMISSE

Eesmärgiga õpetada harrastusfotograafidele inimese pildistamist ja kehakeele oskuslikku ärakasutamist fotograafias viib fotograaf Sven Tupitsa juhitav agentuur Fotogeen läbi kolmepäevased kursused, mis lisaks teoorialoengutele ja praktilisele õppele päädivad konkursi "Eesti valib superstaari" finalistide pildistamisega.

"Inimese pildistamine on üks kõige raskemaid zanreid, sest inimene on kõige keerulisem objekt, mille tunded, miimika, kogemus ja käitumine alatasa muutuvad," selgitas Fotogeeni juhataja Sven Tupits. "Nii nagu luuakse staare muusikamaailmas oma kindlate reeglite järgi, nii luuakse ka inimestest staare fotomaailmas kindlate reeglite järgi, kusjuures mõistetel ilus-inetu pole eriti suurt tähtsust."

Tupitsa sõnul püüavad nad koos fotograaf Indrek Arulaga õpetada algajaid ja ka juba edasijõudnud fotohuvilisi kasutama inimeste kehakeelt ja mängida valgusega, mis võimaldab näiliselt harilikud ja igavavõitu inimesed muuta fotodel huvitavateks, elavateks ja nauditavateks. Praktilisse õppessse kaastatakse ka professionaalseid modelle.

Lähem info koolitusprogrammist lehel www.fotogeen.com

Tagasi
webmaster