Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Tripod night vol.4
08.12.2006 13:35

Veidi enam kui kaks nädalat tagasi, 28. november, toimus neljas üritus sarjast Tripod night. Kohale tuli pea poole suurem seltskond kui eelneval aastal ning üheskoos mindi taas kord öist linna avastama.


Koguneti sel korral Rahvusraamatukogu juurde (pronksmehikese jätsime seekord rahule) ning väikese haagiga raamatukogu tagant, liiguti Pärnu maanteele ning sealt ajakirjanike maja suunas. Kärmelt sai ka tõestatud väike lõbus tõsiasi, et olenemata kolmest lisajalast, ei liigu huvitunud fotograafid üldse mitte kiirelt - tublid klubilised suutsid kohati arendada kiirust lausa 1 km/h!

Avastasime Tallinna oma Lõunakeskuse, vaatasime inimesi, kes akendest meid vaatasid ning hiilisime mööda hubaseid pisitänavaid Tallinna City poole. Stockmanni juures liitusid veel ka viimased hilinejad ning siis oli pool tunnikest vaba aega omavahel juttu puhuda või Tornimäge pildistada või mõne muu meelistegevusega aega surnuks lüüa.

Jalad oli mõnel juba vantsimisest või kolmjala kaasa tarimisest veidi väsinud, ent entusiasmi ülesse näidates otsustati veel korra ka sadama poole põigata. Poolel teel sinna selgus aga nukker tõsiasi, et pildistades läheb aeg kiiremini kui arvata võiks ning suur osa seltskonnast ruttas viimastele sarvelistele, et kenasti koju jõuda.

Kel autod käepärast või mõni koht autos moositud, liikusid aga sadama suunas edasi. Jälle kord jõuti Admiraliteedibasseini juurde. Nägime luikesid, ent sööta neid millegagi kahjuks polnud. Tasapisi näris ka klubiliste päädes väike uni ning nälg ning sammud seati lähima Statoili poole. Seal sai igaüks veel midagi mõnusat hamba alla ning seejärel võeti suund läbi vanalinna, et jõuda taas oma kesklinna jäetud autodeni ning ka koju jõuda. Loomulikult jäi tee peale ette veel Raekoja plats, kus sai proovitud nii pika säriga kaamera ees ringi hüppamist, tehtud grupipilte kui ka kuulatud põnevaid nõuandeid juhuslikelt hilisõhtustelt möödaminejatelt.

Tänud kõigile, kes viitsisid end õhtul kaamerate ja statiividega linna vedada ja seltsis ringi uidata. Juba sai nii jutu vormis ka peetud plaane, et sama üritust ka varem korrata kui alles aasta pärast - korrata siis, kui lumi maas või alles sadamas-tuiskamas.


Praegu aga lapake selle ürituse pilte galeriis:)

tekst ja fotod: Tõnu Tunnel

Tagasi
webmaster