Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

Subjektiivsed Objektiivid jätkuvad - So8 "Siluett"
22.05.2006 13:31

22-l mail avati järjekordne näitus sarjast “Subjektiivsed Objektiivid”, alapealkirjaga Siluett.

Väljendamaks inimeste üldist olekut ei pööra me tähelepanu mitte näoilmetele vaid lihtsustatud kujul (siluetina) üldisele kehahoiakule. Nagu ei taba inimsilm teisi enda ümber siluetina ilma kaamera abita, nii esineb ka meie pildiseerias eriskummalisi hetki, millele tavaelus tähelepanu ei osata pöörata.

Kuna teoseid saabus üsna palju, siis pidime tegema valiku, üritades sisse jätta võimalikult erineva sisuga fotosid. Seega kahjuks tuli välja jätta nii mõnigi kena päikeseloojang ja ka muid ilusaid pilte. Kokku sai valitud 16 huvitavamat tööd, millele lisas võimsust nende formaat A3. Sellist formaati kasutasime oma näituste seeria juures esmakordselt.

Ja kindlasti annab omapära juurde ka piltide taust milleks valisime lõikelehed. Lootes, et need ei jää inimeste mällu ainult kirjute lehtedena vaid seostuvad ajakirjaga “Siluett” mis ühtlasi toob tagasi meie teema juurde.

Näitus sai esmakordselt paigutatud 1 korpuse ja energeetiga maja vahelisse klaaskoridori esinduse kevadvastuvõtu tarvis. Praeguseks aga on näitus ümber riputatud II-korpuse koridori seinale rõõmustamaks eksami tegijaid.

Oma näitusega püüame vaatajatele edastada rõõmu ja vabaduse tunnet. Loodame, et ka Teie leiate sealt palju mõtteainet. Näitus jääb avatuks kuni 3. juunini.

Meeldivat näituse elamust!

Taavi Olli
TTÜ Fotoklubi
22.mai.2006

Tagasi
webmaster