Uudised Info Liikmed Galerii Kasulikku lugemist Viited

14. veebruaril täitus Fotoklubil 4. tegutsemisaasta
12.03.2006 20:51

14. veebruaril, sõbrapäeval, tundis üks sõber end teistest natuke erilisena. Selle sõbra nimi on TTÜ Fotoklubi. Erilisena just sellepärast, et talle võis lisaks sõbrapäevale veel sünnipäeva puhul õnne soovida. Aastat 4 tagasi tulid aktivistid eesotsas Rainer Sternfeld'iga kokku ning puhusid meie Fotoklubile elu sisse.

Teist samasuguse suunitluse ja kontseptsiooniga organisatsiooni Eestist on raske leida. Lõpuks siiski ühe leidsime - TLÜ fotoaktivistide ühenduse Zenit'i, millest on TTÜ Fotoklubi sõberorganisatsioon saanud. Fotoklubi on tõstnud pea ka kõrgemale, et üle piiride laia ilma vaadata. Kuid tuleb tõdeda, et fotohuvilistele mõeldud tudengiühendused on Euroopas harukordsed. Järjekordne põhjus head meelt tunda, et meil siin TTÜ's selline elujõuline kunstihuviliste tudengite organisatsioon tegutseb=)

TTÜ Fotoklubi kutsus oma liikmed ja külalised 2. märtsil pidulikule sünnipäevapeole. Shampuseklaase löödi kokku Glehni lossis. Fotoklubi sünnipäevapeol vaadati tagasi möödunud aastale, külalised pandi proovile võistlusmängus FotoGymnastika. Lisaks söödi torti ja kõike muud paremat... Ühesõnaga üks õdus õhtu Fotoklubiga seotud inimeste seltsis. Õhtul kuulutati veel välja Fotoklubi suurimad toidu reklaamfotograafid, ehk siis autasustati konkursi "Fotogeeniline moosipirukas" väljapaistvamaid töid. Sellest saad täpsema ülevaate järgmisest artiklist.

Fotoklubi sünnipäevapidu oli eriline veel ühel põhjusel. Nimelt ristiti esimesed baretid. Barett on Fotoklubi austaatus, mis omastatakse ainult kõige väärikamatele Fotoklubi vilistlastele. Baretiks löömine toimub ainult kord aastas - Fotoklubi aastapäeval. Esimesteks Fotoklubi barettideks löödi Fotoklubi asutaja ja endine esimees hr. Rainer Sternfeld ning aktiivne fotograaf hr. Viljo Pettinen.

Fotoklubi tänab kõiki pidulisi!

Lauri Laineste
TTÜ Fotoklubi esimees

Fotokaamerat hoidis käes
Arno Mikkor

Tagasi
webmaster